<body>

RECENT ENTRIES
Entry title: Ainul is back ;p
Date / Time : Friday, March 15, 2013 / 6:33 AM


Assalamualaikum . Aku tengah sedih ni , kawan baik aku nak pindah .. huaaaaaaaaa *nangis* pindah pulak kat kulim memang dekat pun -.- nanti aku dengan Aishah dengan Diyana je la .. sedihnyaaaaaaa! Tasha! kenapa kau pindah awal sangat ? pindah lah tahun depan :(  aku tak leh ah takde kau ! kau lah BESTFRIEND pertama aku yang aku jumpa ;p cehhh ..  but serius! aku tak pernah gaduh dengan dia , semua nya tak pernah . aku dengan dia dah macam adik beradik like i say before this .  hahahaha speaking lah pulak :3 selalu bersama .. gosip bersama .. rehat bersama sama jugak dengan aishah and diyana .. cuma kelas je tak sama .. maklumlah dia lagi pandai dari aku :V sedih aku berpisah dengan dia ;p hahahahaha time form 1 ah . sekarang aku happy sebab aku dah rapat balik dengan diaaaaaaaaa and aishah .. hihihihi xD 

TAPI sekarang aku sedih balik ! sebab tasha nak pindah , kongsi cerita dengan aishah je lahhhhhhh :'( hmmm takpe lah .. after pmr , aku harap sangat dapat jumpa dia ... #amin kalau boleh nak sekolah sama dengan dia balik kan xD rindu tahu kalau tasha takde #rinduuuuuuuuuuuuSangattttttttt :* hahaha . krik krik ==' bunyi cengkerik datang ...

Lastly, AKU HARAP TASHA TAK JADI PINDAH , AMINNNNNNNNNNN!!!!!!!!! doakan tasha tak jadi pindah tahuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

Entry title: Sad memory :(
Date / Time : Saturday, November 3, 2012 / 3:51 AM

424331_292987147475231_761358841_n_large
bole aku cerita pasal member aku kat sini tak ? hm bole kan ? okayy tq ~ aku nak story about aishah,tasha,dayah,qirin

 k firstly aishah? hmm aku kenal dia dari darjah 5,mybe . satu kelas and duduk sebelah aku. dulu aku rapat sangad dengan dia.selalu rehad sesama,balek pun kekadang pun sesama. *aku taktahu lah dia ingat ke tak* tapi aku still ingat. after naek darjah 6,kitorang tak sama kelas. and dah tak rapat langsung. tegur pun aku rasa tak? kan aishah kan? hm aku pun taktahu kenapa aku tak tegur dia.jahat kan aku ni? hmm yaa saya *sedar* tapi tapi ! sekarang aku dah mula rapat balek dengan dia.aku happy dapat kawan macam dia~kekadang aku lepak kelas dia~bila takada cikgu dalam kelas aku! yeah aku bosan pi lepak sebelah! and kekadang aku rehad dengan aishah and member2 yang laen. aku rehad dengan dorang pun sebab aku takada kawan! bile aku rehad dengan dorang sbb tu kan > aku rasa dorang mesti akn cakap yg aku ni - bila susah ingat kitorang, bila senang lupa kitorang- kan korang? hm yaa aku rasa korang akan cakap macam tu punyaa.

hmm ok secondly tasha? aku kenal dia dari darjah 6. time uh kitorang tadelah rapat sangad sebab time uh aku ada geng dengan _____ :) aku rapat dengan tasha time akhir tahun after UPSR.time form 1 aku rapat sesangad dengan dia, dah macam adik beradik,mybe. selalu rehad sama,duduk sebelah aku jugak.selalu gossip xD dll . tapi sekarang kan, aku dah jarang tegur dia :( aku pun tatahu kenapa. kengkadang aku nanges sebab aku jeles dia rapat dengan orang laen . tapi aku diam jeh. banyak sangad kenangan aku nun dia . dulu aku selalu lepak umah dia sampai mak aku marah asyik pi uma dia but aku tetap pergi xD hehehe tapi kan sekarang aku dah jarang tegur dia :( and now aku tak rapat dengan dia macam dulu :( aku nak kite macam dulu . selalu bersama!

hmm k lastly qirin, aku rapat dengan dia tahun ni jugak ~ padahal dari darjah 5 kenal baru tahun ni kitorang rapat . qirin ni minat korea ! macam aku jugak! hehehe dalam kelas selalu sangad cerita pasal korea! aku pun dengar jeh ape dia story . dalam kelas aku , dia lah kawan yang paling aku rapat sebab dia duduk sebelah akuuuu .. dia selalu ajar aku maths dll . kbye



ABOUT
Ainul
the beautiful attributes is Allah'♥ #PMR 8A' pray for me

DEEJAY
saranghaeyou ;)
AFFILIATES
twitter
Link
Link
Link
Link
Link
Link
Link

© Layout done by materialisti-c. xoxo